LIVE AT THE ROCK PRESENTS ✧ Snowapple’s Album Wexico release party ✧

Wanneer:
6 juni 2018 @ 17:00 Europe/Amsterdam Tijdzone
2018-06-06T17:00:00+02:00
2018-06-06T17:15:00+02:00
Waar:
Rolling Rock Kitchen
Distelweg 451
1031 HD Amsterdam
Kosten:
10,00
Contact:
Rolling Rock Kitchen
LIVE AT THE ROCK PRESENTS ✧ Snowapple's Album Wexico release party ✧ @ Rolling Rock Kitchen
LIVE AT THE ROCK PRESENTS
✧ Snowapple’s Album Wexico release party ✧
 
Datum: 6 juni
Tijd: 17:00 – 01:00
Tickets: 10,-

✧ 8 juni is de officiele release van het album Wexico van de Amsterdams/Mexicaanse band Snowapple. 

 
✧ Om dit en de start van hun Europese zomer tour te vieren organiseert de band voor jou een fijn, zomers en intiem feestje. Speciaal voor deze avond zullen de mannen van de lekkere Cumbia band La Banda Fantastica ook optreden en de in de underground scene van Amsterdam bekende Dj Prende La Vela (Guatemala) sluit de avond af met spannende platen gedompeld in Cumbia. 
 
Snowapple
Op basis van hun uiteenlopende muzikale achtergronden vormen de leden van Snowapple een opmerkelijk ensemble. Cross-cultureel en intercontinentaal, opererend vanuit Amsterdam en Mexico staat Snowapple Wexico garant voor eigenzinnige liedjes. Een genre overstijgend geluid dat door menigeen wordt omschreven als popfolk/ opera/ avant-garde-cumbia. 
 
‘Wexico’ komt in de Benelux uit op 8 juni 2018 via Zip Records. Het album is opgenomen in Mexico in de studio’s van bevriende muzikanten. Naast zeven eigen liedjes, waaronder de zomerse single ‘Baby Blue’ is er op ‘Wexico’ ook ruimte voor de Colombiaanse traditional ‘Pescador’, door Snowapple uitgevoerd in een “Spaghetti Western” versie.
 
 
La Banda Fantastica

La Banda Fantástica is een cumbia band gevormd door muzikanten uit Argentinië, Chili, Mexico en Nederland. Zij combineren instrumenten als de elektrische gitaar, basgitaar en traditionele percussie.

Door de verschillende sub-genres van cumbia, chicha (psychedelische Peruaanse cumbia) tot aan Argentijnse cumbia villera, traditionele cumbia tracks vanuit Colombia en Mexico, als covers van Black Sabbath, The beatles, Policarpo Calle & Pan de Muerto (NL) creëren zij een unieke sound waardoor je echt niet stil kan blijven zitten!

Leave a Reply Text

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *